expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΡΙΑΔΑ ΑΠΟ SEGUNDA

Χαιρετίζω την παρέα του Betgame!! Αγωνιστική δράση σήμερα σε όλη την Ευρώπη, με τις ομάδες σιγά σιγά να βρίσκουν ρυθμό... Εμείς θα ασχοληθούμε με την αγαπημένη Ισπανία και σήμερα μόνο με τη Segunda καθώς από τη Primera δεν έχουμε κάποια επιλογή που να μας αρέσει...
Τρία παιχνίδια θα μας απασχολήσουν από τους μικρούς της Ισπανίας και χωρίς να χρονοτριβούμε πάμε να τα δούμε....

ΜΙΡΑΝΤΕΣ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Και οι δύο ομάδες έχουν τρία παιχνίδια χωρίς ήττα, με την Μιραντές να προέρχεται από 2 σερί ισοπαλίες. Από την άλλη η Ράσινγκ φαίνεται να ξυπνάει σιγά σιγά μετά την πρόκριση επί της Λούγκο εκτός έδρας, κέρδισε και 3-0  την Ουέλβα την περασμένη εβδομάδα και φαίνεται να συνέρχεται από το άσχημο ξεκίνημα της. Θα πάμε με την ποιο έμπειρη ομάδα ( Σανταντέρ) που πληρώνει 3,60 και για κάλυψη το Χ. Η διπλή ευκαιρία πληρώνει 1,66 και μας καλύπτει.

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ-ΧΕΡΕΘ: Εδώ θα πάμε ξεκάθαρα με το πουλέν της στήλης μας, που δεν είναι άλλη από τη Σαμπαντέλ. Πήρε τα πάνω της η ''Σάμπα'' και μοιράζει τριάρες. Έβγαλε και το διπλό στη Ρεάλ Β' την προηγούμενη αγωνιστική που μας πλήρωσε 5.50 και παίζει σήμερα κόντρα στην Χερέθ που βρήκε και έκανε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Νουμάνθια (κέρδισε 2-0). Πρίν από αυτό το παιχνίδι είχε δεχθεί 11 γκολ. Θεωρώ ότι μια σοβαρή Σαμπαντέλ θα κερδίσει χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Άσσος και 2,00 απόδοση για την ''Σάμπα''.

ΧΙΧΟΝ-ΑΛΚΟΡΚΟΝ: Εδώ καθαρά λόγο ενστίκτου θα ασχοληθώ με τον άσσο. Η Χιχόν δεν αξίζει να βρίσκεται στην προτελευταία θέση και σήμερα θα την εμπιστευθώ και αν δεν με δικαιώσει δε θα ξανασχοληθώ μαζί της μέχρι να πάρει τα πάνω της. Άσσος ρίσκου για Χιχόν με απόδοση 2,00.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας. Σε λίγο και πάλι μαζί με ένα ματσάκι από τη Superleague....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου