expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ....

Καλησπέρα στους απανταχού παίχτες του στοιχήματος. Εδώ στο Betgame όπου μέρα με τη μέρα η παρέα μας μεγαλώνει, οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας εμπιστεύονται καθημερινά για την μεγάλη τους καψούρα. Ο αγώνας κόντρα στο θηρίο είναι σχεδόν καθημερινός και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τα καταφέρνουμε μια χαρά. Βέβαια αυτό το επιβεβαιώνεται και εσείς καθημερινά με τα μηνύματά σας και σας ευχαριστούμε γι'αυτό. Ας αφήσουμε όμως τα πολλά λόγια και ας επικεντρωθούμε στον αγώνα μας.... Σήμερα βραδιά Europa League και σε πολλούς ομίλους θα ξεκαθαρίσουν οι προκρίσεις, αλλά και οι πρώτες, δεύτερες θέσεις. Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει για σήμερα....ΤΡΙΑΔΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΡΟΥΜΠΙΝ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ-ΛΕΒΑΝΤΕ. Εδώ θα πάμε καθαρά με τις ομάδες που κοιτάζουν ποιο σοβαρά από τον αντίπαλο τους, τον σημερινό αγώνα. Στο Ρούμπιν-Ίντερ και οι δύο είναι περασμένες. Σήμερα όμως κρίνετε η πρωτιά, με τους Ιταλούς να ταξιδεύουν στην Ρωσσία στην κυριολεξία με τα δεύτερα. Σας παραθέτω την ενδεκάδα των νερατζούρι. (Καστελάτσι – Ρανόκια, Σιλβέστρε, Ζουάν – Γκάργκανο, Ζανέτι, Περέιρα, Μπενάσι, Πάσα – Κουτίνιο - Λιβάγια). Ο άσσος στο 2,00 αποτελεί επιλογή. 

Μέταλιστ-Λεβερκούζεν μία από τα ίδια και εδώ με τη Μπάγερ να παρατάσεται και αυτή με ενδεκάδα νέων! Ο άσσος και εδώ στο 2,00 αποτελεί επιλογή. 

Στο Χέλσιμποργκ-Λεβάντε οι Ισπανοί πάνε πλήρης στη Σουηδία, έτσι ώστε με νίκη να πανηγυρίσουν την πρόκριση τους στους 32 του Europa League. Από την άλλη οι Σουηδοί της Χέλσιμποργκ θα παίξουν μόνο για το γόητρο, κάτι που δεν είναι αρκετό να κοντράρει το κίνητρο και την ποιότητα των Λεβαντίνων. Διπλό και 2,10.

Καλή τηλεθέαση να έχουμε και καλή τύχη στις επιλογές σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου