expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΓΑΛΛΙΑ 2 ---2ΑΔΟΥΛΑ

Σήμερα διεξάγεται η 5η αγωνιστική της Ligue 2 με 7 παιχνίδια και θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με 2 απο αυτά.
 
ΜΟΝΑΚΟ-ΑΡΛ 
Η Μονακό συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση παρέα με την Ντιζόν με 3-1-0 και απο την άλλη η Αρλ δεν ξεκίνησε καθόλου άσχημα με 2-2-0 και βρίσκεται και αυτή στην 4 θέση. Η Μονακό εντος έδρας δεν έχει χάσει και σκοράρει 2,52 γκολ μέσο όρο ανα παιχνίδι και η Αρλ εκτός κέρδισε την Χαβρη στην πρεμιέρα 1-2 και έφερε 1-1 με την Γκαζελέκ και στο ενεργητικό της έχει 5 γκόλ σύνολο και μέσο όρο 1,25 γκολ ανα παιχνίδι.Υπολογίζοντας επομένως αυτά τα στατιστικά και συγχρόνως βλέποντας τον πολύ χαμηλό άσσο του 1,50 θα πάω στο over που πληρώνει 1,90 και έχει και πολλές πιθανότητες επίσης. 
ΟΣΕΡ-ΛΑΒΑΛ 
Αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει την ευκαιρία για να έρθουν τα πράγματα στην θέση τους στο στρατόπεδο της Οσερ μετά απο την ήττα έκπληξη στην έδρα της Λεμαν με 3-1 με την Λεμαν να πετυχαίνει την πρώτη της νίκη με μια ομάδα που είναι απο τις υποψήφιες για άνοδο φέτος!!!. 
Η Οσέρ δέν έχει χάσει φέτος στην έδρα της με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και η Λαβάλ εκτός έχει κλέψει μόνο ενα βαθμό απο την Σατορού. Με λίγα λόγια η Οσέρ αν θέλει να ξαναδεί την Παρί την Λυων κτλ πρέπει τέτοια παιχνίδια να τα παίρνει.Ασσος στο 1,65

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου