expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ

Στην αγαπημένη μας Ισπανία, το πρόγραμμα δε βοηθάει και πολύ, ωστόσο τρεις επιλογές έχουν προκύψει, εκ των οποίων η μία θα είναι η έκπληξη που θα κυνηγήσουμε....ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΑΓΙΟ: 1,40 ο άσσος για τη 12η Σεβίλλη, η οποία έχει 26 βαθμούς, κόντρα στην 6η Βαγιεκάνο που έχει 34 βαθμούς, είναι το λιγότερο για γέλια!! Θα πάω με το g/g που πληρώνει παραπάνω και ας κερδίσει η Σεβίλλη 5-1!

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Η Βαλένθια σ'ένα παιχνίδι με ανατροπές, κέρδισε στο Ριαθόρ 3-2 στο 92'. Η αλήθεια είναι, ότι θα ήταν άδικο να μη κερδίσει σ'αυτό το παιχνίδι  που ήταν πολύ καλύτερη από την Ντεπορτίβο. Από την άλλη η Μπάρτσα κέρδισε πανεύκολα με 5-1 την Οσασούνα και μεσοβδόμαδα έμεινε στο 1-1 με τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου. Η Μπάρτσα μέχρι τώρα είχε κίνητρο τον αήττητο τίτλο. Μετά την ήττα από τη Σοσιεδάδ πάνε τα όνειρα περί αυτού! Η ομάδα του Βαλβέρδε έχει κίνητρο μια θέση στο Chamiopns League και σε συνδυασμό ότι η Μπάρτσα παραδοσιακά δυσκολεύεται στο Μεστάγια, θα τολμήσω να ρισκάρω στον Άσσο και για τους ποιο διστακτικούς με κάλυψη στο Χ.

ΚΟΡΔΟΒΑ-ΛΟΥΓΚΟ: Η Κόρδοβα νίκησε τη Σανταντερ με 1-3, αλλά σηματικός παράγοντας στη διαμόρφωση αυτού του σκορ ήταν ότι οι γηπεδούχοι έμεινα με 9 ποδοσφαιριστές και λίγο αργότερα με 8. Το Λούγκο ήταν τυχερό καθώς επιβλήθηκε της Λας Πάλμας με 3-1. Και λέω τυχερό, γιατί ότι επιχείρησε να κάνει του βγήκε! Η Κόρδοβα θέλει να μπεί Play-offs και του Λούγκο είναι μέχρι στιγμής βολεμένο. Θα πάω με τον άσσο κινήτρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου