expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Θα σπάσει το ρόδι...

    Όπως έχετε ήδη διαβάσει η χθεσινή ημέρα ήταν η χαρά των εταιριών στοιχημάτων μιας και όλοι όπου και να ποντάραμε πήγαμε σίγουρα κουβά!! Τρελά πράγματα!!! Στα δικά μας εχθές βγάλαμε 8 σωστά στα 15, αλλά κανένα ταμείο. Άμα δε σε θέλει δε σε θέλει...

Σήμερα ένας αγώνας από Πρέμιερ και ένας από Τσάμπιονσιπ, ο οποίος αυτήν την ώρα έχει ήδη αρχίσει. Θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι ανάμεσα στην Ρέντιγκ και στη Τότεναμ.
Η Ρέντιγκ έδωσε το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος την 22/8 γιατί ο αγώνας με την Σάντερλαντ αναβλήθηκε. Από τότε δύο νίκες μια επί της Πιτέρμπορο, που είναι μια κατηγορία κάτω, για το κύπελλο και ένα φιλικό της πλάκας με την τραγική Ιρλανδική Μπρέι. Στό πρωτάθλημα μια ήττα, μια ισοπαλία.
Η Τότεναμ δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα και μετράει μέχρι στιγμής μία ήττα εκτός και δύο ισοπαλίες στην έδρα της όταν και στα δύο αυτά παιχνίδια ισοφαρίστηκε λίγο πρίν τη λήξη. Την θεωρώ όμως μακράν καλύτερη της Ρέντινγκ και πιστεύω πως απόψε θα σπάσει το ρόδι και θα πάρει το πρώτο της τρίποντο. Διπλό με απόδοση 1.95.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου