expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Betgame! Εχθές για ένα τσακ του Κωνσταντόπουλου δεν πληρωθήκαμε την ισοπαλία στο Α.Ε.Κ - Λεβαδειακός. Δε πειράζει όμως, δε μπορούμε να σταθούμε πίσω, ούτε σε αποτυχίες, αλλά ούτε και σε επιτυχίες. Ο αγώνας συνεχίζεται και από τη σημερινή Superleague προκύπτουν δύο επιλογές.
Στο Αστέρας Τρίπολης - Παννιώνιος θα πάω με το απόλυτο του Αστέρα στη Τρίπολη (5-0-0). Επίσης ο Πανιώνιος θα κατέβει χωρίς 4 βασικούς ποδοσφαιριστές, ( Λαμπρόπουλος, Μενδρινος, Ανδράλας,Διαμαντάκος). Άσσος έδρας και ποιότητας για τον Αστέρα, που το βρίσκουμε στο 1,85.

Στη Τούμπα γίνετε το παιχνίδι της αγωνιστικής, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο +8 από τον δεύτερο Π.Α.Ο.Κ. Ποιοτικά και σε βάθος χρόνου ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, χωρίς μάλιστα να δυσκολευτεί. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι όμως, υπάρχουν ιδιαιτερότητες.... Λίγο το πάθος, λίγο η ένταση, λίγο η χαλαρότητα του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο +8 και λίγο η κατάμεστη Τούμπα σε οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι δύσκολο να βγάλεις σημείο. Θεωρώ όμως απίθανο, με τις άμυνες και των δύο ομάδων, να μη σκοράρει τουλάχιστον από ένα γκολ η κάθε ομάδα. G/G λοιπόν και 2,00 απόδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου