expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...

Καλησπέρα και από εμένα. Η χθεσινή μέρα ήταν δοκάρι και έξω για τις επιλογές μας, καθώς Λοριάν και Μονπελιέ κέρδισαν εύκολα και για Μπαστιά και Τουλούζ δεν μας έκανε το χατίρι η μπάλα να βάλουν ένα γκολάκι, που είχαμε την πρώτη G/G και την Τουλούζ άσσο. Δεν πτοούμαστε όμως σήμερα έχουμε μια δυάδα που αν επιβεβαιωθεί, θα μας πληρώσει 5 φορές το ποντάρισμα μας....
Ξεκινάμε τις επιλογές μας από την Μασσαλία και το παιχνίδι ΜΑΡΣΕΙΓ-ΡΕΝ. Οι Μασσαλοί ξεκίνησαν δυνατά το πρωτάθλημα, κάνοντας το 3/3 και απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής. Από την άλλη η Ρεν έκανε την πρώτη της νίκη την περασμένη βδομάδα κόντρα στην Μπαστιά με 3-2. Είχαν προηγηθεί 2 ήττες με το ίδιο σκορ (1-0) από Λυών και Μπορντό. Σήμερα πιστεύω ότι G/G αποτελεί επιλογή, διότι και οι 2 ομάδες είναι επιθετικές και δεν έχουν σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους.

Η δυάδα μας θα κλείσει γύρω στις 23:50 όταν ο Ζλάταν και η παρέα του θα φύγουν με το διπλό και τους 3 πόντους από τον Γαλλικό βορρά και την έδρα της Λιλ. Ήδη ο Άραβας μεγιστάνας της Παρί κάλεσε τους Αντσελότι και  Λεονάρντο (τεχνικός διευθυντής) για να τους ζητήσει το λόγο που ακόμη η Πάμπλουτη Παρί δεν έχει κερδίσει ακόμη. Η Λιλ έπαιξε 120' την Τετάρτη για να πάρει την πρόκριση επί της Κοπεγχάγη για τους ομίλους του Champions League και όσο να 'ναι θα είναι κουρασμένη. Διπλό για Παρί κόντρα στην παράδοση που την θέλει να μην κερδίζει στην έδρα της Λιλ για 16 χρόνια, που να υπενθυμήσουμε ότι από φέτος οι "Λιλουά" άλλαξαν έδρα και παίζουν στο υπερσύγχρονο γήπεδο Γκραν Σταντ. Διπλό και 2,50.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου