expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

3ΑΔΟΥΛΑ ΓΑΛΛΙΑ

Καλησπέρα παιδιά! Μας τα χάλασε η Ανζέ και η Ντιζόν εχθές. Δεν πειράζει όμως, συνεχίζουμε. Σήμερα θα ασχοληθούμε με την πρώτη κατηγορία Γαλλίας.


  ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΛΟΡΙΑΝ.
Η ΠΑΡΙ φέτος ξέρουμε όλοι ποιους πήρε (Ζλάταν, Ντιάγκο Σίλβα, Λαβέτσι) και είναι πρώτη υποψήφια για πρωτάθλημα. Αν το χάσει θα είναι θαύμα! Ο ανταγωνισμός δε θα είναι καθόλου μεγάλος φέτος. Από την άλλη η ΛΟΡΙΑΝ πέρυσι εξασφάλισε την παραμονή της στην τελευταία αγωνιστική. Είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στις πρεμιέρες της Ligue 1. Το 1,30 για πρεμιέρα πρωταθλήματος το θεωρώ απαράδεκτο όσο και αν φαίνεται σίγουρη η επικράτηση της ΠΑΡΙ. Θα πάω με το G/G και το 1,90 που πιστεύω ότι έχει πιθανότητες λόγω και της καλής παράδοσης της ΛΟΡΙΑΝ.
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΛΙΛ. Στη Σεντ Ετιεν το ρόστερ αποτελείται από πολλούς νεαρούς παίκτες αφού η διοίκηση αποφάσισε να ρίξει το budget της φετινής χρονιάς. Στόχος της θα είναι να διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη. Από την άλλη, η Λιλ θα είναι ο κύριος αντίπαλος της Παρί Σεν Ζερμέν για τη διεκδίκηση του τίτλου. Τα κενά του Αζάρ και του Κόουλ καλύφθηκαν από το νεαρό διεθνή μέσο Μαρτέν και τον Ιβοριανό Σαλομόν Καλού. Πιστεύω ότι η Λιλ θα μπει δυνατά στην πρεμιέρα και θα πάρει το διπλό που πληρώνει 2,15.
ΣΟΣΟ - ΜΠΑΣΤΙΑ. Η Σοσό πέρυσι σώθηκε στην τελευταία αγωνιστική και φέτος παρουσιάζεται αρκετά αποδυναμωμένη. Προσωπική μου άποψη είναι ότι φέτος δε θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Η νεοφώτιστη Μπαστιά, όμως, ανέβηκε ανετότατα στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας ύστερα από προσπάθειες 7 χρόνων. Μόνο και μόνο αυτό θα της δώσει ώθηση για μια ονειρεμένη πρεμιέρα. Διπλό και 3,00 απόδοση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου